expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

20. 5. 2015.

Styling in Suite #138

Helluu!
(ako me se jos secate)
Napokon sam opet sa vama xD
Izvinite zbog neaktivnosti,ali stvarno nisam mogla da pisem :(
Kompjuter mi je bio na popravci i tek pre neki dan su ga popravili...
Potrudicu se da pisem bar po jedan post dnevno,ali nista ne garantujem
Takodje sam imala i spremljene i dizajne za Uskrs,ali kompjuter je bas morao da se pokavri,,, Uff
A sada da predjemo na post!
Evo stajlinga:
Ovaj sam napravila pre jedno mesec dana i vise,zato je stajling zimski xD
Nadam se da se ne ljutite
Danas cu najverovatnije napraviti neke prolecne i staviti ih na radnu verziju

Nadam se da vam se svidja :)
Komentarisite!

7 коментара:

  1. Pa konacno novi post !!!! :D
    Thx u so muuch!!!
    Post je super po meni pa mozda i probam xd

    Leontinastuff

    ОдговориИзбриши
  2. Okej, ovo ce vecina vas shvatiti kao hejt ali nije, nisam htjela da ovo pisem anonimno jer zelim da kazem svoje misljenje. Blog kao da je STAO! Nema romana, isti izgled, nema zanimljvih postova, nitko se ne trudi..blog je jednostavno STAO. Natalija i Nata ja znam za njihove blogove i citam ih, znaci SVAKI dan stizu postovi na tim blogovima. I vi moslite da ako napravite outfit, da je to to. Nama su outfiti dosadni, zelimo nesto sto je nama zanimljovo, a ne vama lako napravit. Zar ne? Ti Nato uopce nisi prokomentirala outfit. Koja je onda svrha posta? Tko se slaze sa mnom neka mi odgovori.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja nemam blog,imaju ga Mici i Natalija...
      Nisam prokomentarisala,mislim da bi to trebali vi da uradite u komentarima,zar ne? o.o
      -NataStarDoll01

      Избриши
    2. To znaci jedno...potrebna je nova aktivna blogerica!

      Избриши
    3. Ja se u potpunosti slažem da je blog nedovoljno aktivan, no svi imaju privatni život i obaveze pa i to treba razumjeti. Vlasnica bi trebala organizirati takmičenje za bloggericu da bi se blog aktivirao. Ne sjećam se kad je zadnji put Mici napisala post, po tom pitanju bi trebala biti odgovornija, no opet kažem mi ne znamo šta se nekome događa u privatnom životu! Ja se nadam da će neko uvažiti sugestije čitatelja jer od njih zavisi uspjeh bloga. :)

      LanaZara

      Избриши
    4. Čekaj malo da mi prokometriramo? Pa šta onda ti radiš? Ti trebaš prokomentirati a onda mi da iznesemo naše mišljenje. Zar ne?

      Избриши
    5. Pa gle Sara, niti Nata niti Natalija nisu krive. One zapravo tu pišu i najkvalitetnije postove. Milica ima novi blog te je apsolutno razumijem. Šta će ona sa 14 godina više posvećivati pažnju blogu za igrice, a sa personal blogom je došla i do finala za najkvalitetniji post. Uostalom, nemoj se miješati u tuðe probleme jer redovno pratim tvoj blog te čitam obavijesti koje su jako česte. Zar želiš da i oni stalno tako pišu obavijesti kad ne mogu pisati? Nata, Natalija i Milica postigle su puno toga, ajmo reći da su sve tri "izgradile" ovaj blog te da one uopće nisu bile bloggerice ti možda nebi ni čula za ovaj blog za koji mi se čini da ti je stalo... Gle, shvati, nemaju svi vremena da pišu postove. A i zašto mi ne komentiramo outfite? Mi smo čitatelji bloga i mi održavamo ovaj blog kao i (neke) bloggerice. Inače, Nata i Natalija su super!

      Избриши