expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

24. 4. 2015.

Zelje pobednica! ♥

Hello dollies!

TGIF! Konacno petak! Imala sma jako napornu nedelju i jos jedna jos gora je preda mnom!
Ali, nema veze, jer imam 2 dana da se spremim za nju :D
U ovom postu ispunice 3 zelje pobednica, ali pre nego sto to uradim moram da vam kazem nesto jako vazno.
U ponedeljak nema romana.
Ne zato sto ga nisam otkucala, jer jesam. Spreman je i ja mogu da ga objavim, ali necu to uraditi zato sto nesto uopste nije u redu sa komentarima i dok se to ne sredi ne zelim da objavljujem nastavke romana. Ja za taj roman ne dobijam nista sem tih komentara i nesto nije u redu sa bloggerom, a ne sa vama. U glavnom, dok se to ne sredi, a to moze da traje zauvek, nema romana. Mozda otvorim jedan poseban blog na kome cu pisati samo roman, a mozda otvorim i posebnu stranicu na ovom blogu na kojoj ce biti ostatak romana. Imate li vi neki predlog i sta mislite o tim mojim idejama? ♥
Evo sada vasih zelja :D

#DivaKata

DivaKata je zelela makeover, predpostavljam kao onaj koji sma radila za 300 000+ pregleda, pa sam takav jedan i uradila. Pogledajmo, prvo, makeup.

Levo je kako je ona izgledala, a desno je kako sam je ja sredila. Izgledas jako dobro. Kosa je fenomenalna mada bi (po mom misljenju) bila lepsa da nije crna. Malo mi se ne dopada ovaj Minnie Mouse detalj, ali okej. :) Ja sam tu napravila jedan lagan, jednostavan prolecan smokey eye sa roze, plavom i braon bojom, malo boje u obrazima, prelepim mindjusima i jako jako jako lepoj kosi. :D Nadam se da si zadovoljna. :) Evo i outfita:

Levo je njen pocetni, desno je moj. Uzela sam presavrseni plavi cipkani top koji sma i sama skorije kupila i usklopila ga uz cipele i torbu slicne boje. Tome sam dodala visokostrukirane farmerke i velu jaknu sa malo cudnim rukavima i to je to! Meni je outfit prelep i definitivno bih ga nosila. Nadam se da se i vama svidja! :D

#KittySarah1122

Ona je zelala roze smokey eye, i ja sams e trudila d aizgleda lepo i elegantno, a ne kao da je plakala ili kao da ju je neko udario u oko. Poprilicno sma zadovoljna i nadam se da si i ti :)

#amilap.

Ona je zelela prolecni outfit, i ja sam se tu potrudila da napravim paletu boja koja se slaze uz njenu boju kose i tena i uopste uz vreme. Ova marama mi je prelepa i definitivno cu je potraziti na bazaru. Takodje se i savrseno slaze uz ovaj kardigan. Ova prugasta majica ispod marame je u stvari cropped top, ali sam ja htela da se lepo vidi, medjutim kardigan i marama su ej skrivali pa sam je ja povukla skroz dole dok s eboje konacno nisu videle. Dodala sam i jako dobre farmerke i sve to upotpunila braon Mr. torbicom i cipelama u berry boji za koje mislim da su se najbolje slagale uz celokupan outfit.

I, to bi bilo to!
Imate li ideja za sta da radimo s tim romanom? ._.
Kako vam se dopadaju outfiti? A makeupi? Sta mislite? ♥
Komentarisite! (15) ♥

19 коментара:

  1. Ovako ja ISKRENO neznamm, ali otvori blog za ROMANE i samo za to, otvori ono u stilu citanja i nestno ko tekstovi price..ja sam za to!!!

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман24.4.15. 16:26

    Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!Nema romana?!Natalija,jesi li poludjela?!Ja jedva dočekam ponedjeljak,a kamoli(Ne daj Bože)da ga ne bude nikako!!!Ne zanima me,neka se pokvari koliko hoće,ali ja hoću ROMAN!!!!!!!!!!!!!!!!

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман24.4.15. 18:17

    - Wow!
    Imam nesto da kazem ja sam dobila skoro sosd-card i kom sam postove pre tog i sakupila 140p.Poslala sam Mici poruku na gmailu (Jenifer-Stardoll) i ona nista nije odg.Poslala sam njoj poruku jer zelim nagradu iz njene tabele.

    ОдговориИзбриши
  4. Анониман24.4.15. 19:07

    JOOOOJ Nato molim te ili napravi novu stranicu na ovom blogu pa postavi nastavak tamo ili napravi svoj blog sa tvojim romanima,molim te!

    ОдговориИзбриши
  5. Анониман24.4.15. 19:38

    Možda možeš da objavljuješ roman kao pre, u postu na početnoj stranici ovog bloga. Mislim da nije u redu da otvaraš novi blog samo zbog jednog romana, ali ako budeš želela da se profesionalno baviš pisanjem, i objavljuješ ostale tvoje romane, onda to i nije loša ideja :).

    NellaDancer

    ОдговориИзбриши
  6. Super post.Mislim da bi trebalo da nastavke romana objavljujes kao pre,u obicnom postu.Pliz i objavi ga u ponedeljak PLIZ :O.

    -CuteAna777

    ОдговориИзбриши
  7. Анониман24.4.15. 22:38

    Prelep post..Prelepi outfiti..

    NenaNensi8

    ОдговориИзбриши
  8. Анониман25.4.15. 08:15

    Iskreno necu da hejtujem i nije mi to zelja ..ali tvoj roman postaje sve goriji ...moje licno misljenje.Znam da cu spadati u veoma mali broj citatelja koji to kaze(mozda cu biti i jedina)ali navikla sam na romane koji imaju nesto sto te svaki put natera da citas roman iznova ili deo.Zadnja tri dela su mi stvarno bila pateticna ...u pocetku sam citala roman misleci da ce biti nesto s obzirom na onaj predlog...Eto,to je moje misljenje ..PO MENI NISI IMALA INSPIRACIJU ,meni je to bez uvrede glupavo i dosadno!!!Nije mi zao sto neces napisati roman jer odsada ne planiram ni citati ovaj blog uopste jer samo NATALIJA pise ,sve ostale bas briga ...pa onda je i mene briga da citam sve ovo.
    -Da se ne biste svi vi posle meni odgovarali kako sam anonimac i tako dalje ,ja odgovaram da ste uvek imali neki hejt na komentarima ..pa ajde shvatite i ovo tako iako kazem nisam HEJTER vec neko kome je dosadilo da komentarise blogove gde skoro niko ne pise ili kad napise ponasa se kao obicno deriste od 7 godina.
    KISS :**

    ОдговориИзбриши
  9. Odlično si uredila sve lutke :)

    IvonaX

    ОдговориИзбриши
  10. Outfiti su savršeni, kao i makeup. ♥

    ОдговориИзбриши
  11. Outfiti su savršeni, kao i makeup. ♥

    ОдговориИзбриши
  12. Анониман25.4.15. 21:11

    Pa hvala ti na mom makeoveru, minnie je ovdje je je prosto obožavam,. haha.♥♥ Za roman ne znam, nažalost ja ga ne čitam jer ne stignem, ali vjerujem da je jako lijep.:)♥♥ Ovaj makeup KittySarah1122 mi je jako lijep i boje su lijepe, a outfit amilap. mi je predobar. Šal mi je naj.*O*
    -DivaKata

    ОдговориИзбриши
  13. Анониман26.4.15. 10:22

    Svaki makeup je jako lep. Najvise mi se svidja makeup od KittySarah1122 i outfit od amilap. iako su svi odlicni
    -nnikolina002

    ОдговориИзбриши
  14. Super si hi uredila. ♥
    AnchyCoverGirl2

    ОдговориИзбриши
  15. Анониман30.4.15. 21:08

    Sve si savrseno uredila.Sve pohvale.Ako si vec odlucila da roman pises na drugom blogu onda reci na kom ali nikako ne odustaj od romana jer je roman predobar da bi prekinula da ga pises.Ipak to je tvoja odluka. :)

    -kiki10smiley

    ОдговориИзбриши
  16. Jako mi se svidja sve! :D
    To je polovicno jer ti znas to da radis a polovicno jer to one znaju da nose ♥
    Najlepsi mi je outfit jer je sav prolecan i svez *--*

    LeontinaStuff

    ОдговориИзбриши