expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

16. 3. 2015.

Makeup sa Nathalie #128 - Kako napraviti 3D usne

Hello dollies!

I, za danas sam vam pripremila 2 posta, oba makeup.
Pre nego sto pocnemo s aprvim, komentarisite roman OVDE, i kad to zavrsite mozete da dodjete ovde sa nama, kul ljudima, koji smo to vec uradili. :D Cekamo vas.
Komentarisali? Odlicno, idemo na post.

Za danas sam htela da vam pokazem kako mozete vase usne napraviti tako da izgledaju vizuelno vece i realisticnije, kao da su prave. One stoje fantasticno i svi ce se pitati kako ste to uspele ;) Hajde da vam pokazem trik. ♥


Pre nego sto pocnemo, hajde da pogledamo u nase usne na stardoll-u. Idite u salone lepote, pogledajte u usne i videcete da na njima mozemo podeliti boje na tri; tamnu, svetlu i srednju. Tamna boja nalazi se u spoljasnjim uglovima, a u samoj sredini je svetla. Srednja je izmedju.
Ono sto cemo mi u ovom tutorialu raditi jeste da cemo naglasiti sve tri boje i tako uciniti sune prirodnijim i lepsim i sa karminom na sebi. Evo kako.
Odaberite karmin po zelji i nanesite ga ravnomerno na cele usne. Pozeljno je da bude svetao, ili ne previse taman. Ovo je nasa srednja boja. Primecujete li kako se 3 nijanse razlikuju i sa karminom preko?
Uzmite sjaj koji je dve do tri nijanse taminiji i stavite ga samo u spoljasnje uglove usana. Vidite? To je kao sencenje lica, samo sa usnama.

Mozete zavrsiti sjajem.

Moje misljenje je da ove usne jako lepo stoje na lutki i da bi svakako trebalo da ih probate.
Ovaj look na usnama jeste malo skup, jer je sjaj za usne u boji veoma skup, da ne pominjem karmin i sjaj ako niste skinule onaj besplatani, i zato se ispod nalazi link na koji mozete kliknuti i on ce vas odvesti do uputstva kako da skinete jedan besplatan karmin i jedan besplatan sjaj, da vam makar malo spustim cenu ove kupovine. :)

Mozda look jeste skup, ali uz njega vam je dovoljno malo maskare, belog ajlajnera i crne olovke i BAM! izgledate odlicno.

Znam da vas ovo moze kostati malo vise, ali da li planirate da probate?
P.S. Podignite se malo gore i mozete videti primer primene ove tehnike sminkanja usana na makeupu inspirisanom Arianom Grande u postu iznad. :)
Je l' vam se svidja?
Kako vam se dopada post?
Zelite li jos ovakvih tutoriala u makeup rubrici?
Komentarisite (15 poena).

4 коментара:

  1. Veoma koristan post.Hvala.Mislim da cu probati.Bas sam razmisljala da potrazim post sa linkom od uputstva za skidanje sjaja jer jti

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман17.3.15. 07:37

    Pa post je sasvim okey i nekima mnogo pomaže, a meni je svejedno kako mi usne izgledaju, najprirodinije-najbolje.:)
    i da, hvala ti za ovaj sjaja, makar znam da ga necu uspjeti jer nikad ne mogu.:)♥
    -DivaKata

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман18.3.15. 14:44

    Savrsen meke-up,sigurno cu ga probati ali cu morati malo da ispraznim
    dzepove :)Usne stvarno izgledaju prirodno.Hvala za link sjaja i karmina,to ce mi jako pomoci.....Obozavam tvoje make-up postove jer su fantasticni...Sve pohvale! :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Анониман18.3.15. 14:45

      kiki10smiley.zaboravila sam se potpisati :P ponovo

      Избриши