expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

31. 10. 2014.

Obaveštenja u vezi mojih rubrika :-/ ♥

Hellou dollies! (:
Neke verovatno zanima šta ću sad da Vam nablebećem xD,pa da počnemo. :-D

Imam dve rubrike,MVSS & CAMO! ^---^
U te rubrike ulažem puno vremena i truda,a sada nažalost nemam toliko vremena. :-/
Imam previše obaveza! Znači,idem na engleski i folklor i ŠKOLU. 
Znam,svi mi idemo u školu,ali ona zahteva najviše vremena,i njoj treba najviše da se posvetimo. Ako želimo da upišemo dobru srednju školu,moramo da svih 5 godina (od petog do osmog razreda) prođemo odlično. (Najmanje 4,50). Ja sam svih šest godina kojih idem u školu (Sad sam sedmi razred) prolazila odlično,i želim da tako i ostane. Znači,više neće biti tako čestih postova. Ja stvarno volim da pišem,da se družim sa Vama i ostalo,ali zaista nemam vremena.
Kada ste sada pročitali ovo blebetanje,verovatno shvatate da mi je samo škola preterana. Tu su još pripreme za veliki godišnji nastup,onda pripreme za veliki test iz engleskog,dan škole je uskoro,a ja sam u priredbi.. Ima tu još stvari,ali da Vas ne bi umarala,da pređemo na stvar:
- Od sada ću MVSS pisati samo petkom! Znam da je to malo,ali petkom nemam obaveza,a za tu rubriku mi je potrebno dosta vremena. 
- CAMO ću pisati po jedan post subotom & nedeljom. To je tri posta nedeljno. Znam da ste sigurno očekivali više od mene,ali ubrzo će zimski raspust i tada očekujte više.

To bi bilo to! 

~ Ancika004 ♥

Нема коментара:

Постави коментар