expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

28. 11. 2014.

Obaveštenje!

Hellou! ^^

Kao što vidite,za Vas imam jedno obaveštenje. Za neke će biti tužno,a za neke ne: 
Već sam razmišljala da napustim Stardoll jer mi je totalno dosadio. Igram ga godinu i dva dana,i uopšte mi se ne ide na njega. Jedino mi je žao što sam davala novac,i fali mi samo 60 dana do Royalty članstva. Pa,pošto sam imala na umu da napustim Stardoll,možda napustim blog. Ovo se najverovatnije neće desiti! Ja jedva stižem gradivo,a pošto je 2 nedelje do polugodišta imamo milion kontrolnih,bliceva,odgovaranja. Svi nastavnici odjednom zahtevaju da sve učimo napamet,i ako to nikada nisu radili. Imam da učim geografiju,pošto najverovatnije imamo blic. Imam srpski,lektiru da ponovim. Imam istoriju,matematiku. 
Ne nadajte se čestim postovima od mene,ali tako je kako je. Kad god budem mogla,ja ću ugrabiti vremena da sednem na kompjuter i napišem post. Ja dugo nisam ulazila na sd,ali sam odlučila da uđem na komp zbog mog druga i drugarica. Trenutno sam kod brata,tako da sam ušla na sekund da ovo napišem. Ja ću biti tu kada bude bio rođendan bloga! Vidimo se. :-)

Čujemo se,verovatno! 
Ancika004

1 коментар:

  1. Анониман28.11.14. 17:28

    Ako mi je zao ali ako bodes htela da napustis sd hoces da mi das prof . Ma salim se inace tvoje rubrike mi se mnogo svidjaju
    Lexy15

    ОдговориИзбриши