expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

27. 9. 2014.

Obavestenje + MSW Semi-Finalist + Vote for Lina ♥

Hej :)
Sta mi radite? ^^ ♥ 

Obavestenje:
Moguce da ste me zaboravili,ali ja stvarno imam mnogo i previse da ucim -.-' Imam treninge ponedeljkom,sredom,cetvrtkom i petkom a i jos skola..... 
Kad bih mogla ja bih pisala,ali imam preprepremnogo da ucim :'( 


MSW Semi Finalist: 

Haha,znate svi da je MSW polufinale doslo i da na listi nema Srbije.... :/ Kriza,sta da se radi xD Mada mogli su kao prosle godine da stave sve zemlje,da bar probamo da udjemo u finale :/ Ali sta je tu je. Pocinjem stvarno da mrzim ovu izgricu! 

I da vas zamolim: 

Molim vas,molim vas,molim vas glasajte za Linu (Mini-Maus.). Ona je divna osoba i veoma je draga. Takodje je i aktivni citatelj bloga. Mnogo,mnogo bi svima znacilo da ona udje u finale,a mozda i da osvoji 1. mesto! 



That's it for now!
See ya ♥ 

~Mina


15 коментара:

  1. Ajme, stvarno nisam ovo ocekivala.... Puno ti puno hvala ❤❤❤

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Анониман27.9.14. 20:39

      Draga moja,i vise si zasluzila.Ovo je sitnica za mene , a znam koliko tebi znaci ♥♥♥
      ~Mina

      Избриши
  2. Анониман27.9.14. 17:58

    Glasacu obaveznooo....
    -SidnyMedison2

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман27.9.14. 19:48

    Ja glasam svaki dan :))) - loveladynika123

    ОдговориИзбриши
  4. Анониман27.9.14. 20:18

    Mina nismo te zaboravila,tko će tebe da zaboravi tako talentiranu.A što se tiće tog glasanja za Linu - Mini-Maus ja za nju glasam svaki dan po 10-15 puta obavezno.Podržavam te Lina Mini-Maus.,i nadam se da ćeš da pobediš.SRETNO TI BILO LINA! :D ♥

    mirhacool

    ОдговориИзбриши
  5. Анониман27.9.14. 21:00

    Mina tebe nisam zaboravila, nema sanse, a i zacudila sma se zasto nikada ne pises vise? Ali okey sada shvacam. Nema veze što nećeš moći stalno obavljati, pa ni MIci ne moze stalno, ni ja ne mogu stalno komentirati sve postove.:)♥♥♥ Sada polufinale. Priznajem da nije fer jer nisu stavilu Bosnu i Srbiju jer jedan od zadataka je da udete u polufinale, finale. A kako ce to netko rijesiti, kada? NIje fer prema ama i jos nekimm drzavama.♥♥ A sto se tice Line ja za nju glasam a ma bas svaki dan, obavezno, makar sam sad malo manje na sd i sve jer mi je prijeteljica nedavno imala prometnu.:/ I zelim da LINA ude u finale i da LINA pobjedi ove godine na MSW-u i nadam se da ce se to ostvariti jer je ona meni jedna draga, sposobra i prelijepa cura.:)♥♥♥♥♥ Uhh... Ovo je dugi komentar.:) Hahha.
    -DivaKata

    ОдговориИзбриши
  6. Анониман27.9.14. 22:47

    Glasam svaki dan za Linu.:) Naj je.<3

    LadyBugHaha

    ОдговориИзбриши
  7. Анониман28.9.14. 09:17

    mozete li svi za linu i za maite-111 jer ona je jako dobra osoba isto kao i lina:)
    lana123lanadiva

    ОдговориИзбриши
  8. Анониман28.9.14. 11:05

    Mina ja tebe nisam zaboravila,niti cu ikada.Nema veze sto ne pises,jer svako ima svoj zivot.Ni ja ne mogu redovno komentarisati,ali to nadoknadim,pa ces tako i ti.Zao mi je sto nisu stavili Srbiju i Bosnu,ali nema veze jer se ja nisam takmicila.Da su stavili Srbiju,Mici bi sigurno prosla u polufinale.E sad,sto se tice Line.Ona je po meni super osoba i jako je fina.Naravno da je zasluzila da pobedi.I za nju glasam svaki dan.Evo danas nisam,ali idem odmah,jer je ona moj favorit i iskreno bi volela da pobedi!LINA NIKAD NE ODUSTAJ!ZELIM TI SVU SRECU!!!
    KittySarah1122

    ОдговориИзбриши