expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

16. 7. 2014.

Izaberite novi roman!

Hey dollies!

Kao sto ste videle gore, imacete priliku da izaberete roman koji zelite sledece da pisem!
Pitala sam Mici jednom, da li smem, i ona je rekla da ako nije predugacak. 

E pa nece biti! :D

Dacu vam 3 romana, 3 naslova, i za svaki cu vam ukratko napisati sta se radi u njemu. Onda cete vi u komentar napisati koji od ta 3 zelite, i ja cu pisati onaj koji bude imao najvise glasova!

Spremne? Idemo!

1. Roman
Fensi lujka

Sara ima jedinstvenu priliku da poseti Pariz, grad svetlosti i ljubavi! Ali na tom putu upoznace jos mnogo toga... Uff, kako je nervira taj Lukas... Ali ako se jos samo jednom osmehne... Da li ce nasa junakinja uspeti da odoli divnom osmehu i savrsenom telu sina prijatelja njenih rodjaka? Saznajte!

2. Roman
Trougao

U skolu je stigla nova ucenica koja je jako zla i bezobrazna prema svoj deci. Podelila je razred na one koje jesu cool i one koje to nisu. Da bi postao cool moras ze zaljubiti u pevaca u skolskom bendu, navodno najboljeg frajera u skoli... U zelji da pripada vecini, Sara tera sebe da se upravo u njega i zaljubi... Ali onda upoznaje starijeg brata svog ljutog neprijatelja (nove devojke) i sve se menja.  Shvata u koga je stvarno zaljubljena.

3. Roman
Bejzbol jakna

Sara je ljudo zaljubljena u starijeg brata svoje najbolje drugarice. Ali, kako ce ona reagovati na to? Da li zbog ljubavi vredi zrtvovati prijateljstvo? Ali ovaj par ceka jos mnogo problema, osim nje - razlika u godinama izmedju njih ce im naneti mnoge prepreke... Hoce li uspeti?

Okej, naslovi su glupavi, opisi jos tupaviji...

Inace moji favoriti su prvi i treci, i imam savrsene ideje u vezi njih, ali to ne treba da utice na vas izbor.
Odaberite jedan koji vama zvuci najzanimljivije i njega cu pisati ako se i drugima svidi.

I da, u svakom romanu su junaci Sara i Likas, samo vi birate zaplet.

Tako da, komentarisite!! :D

9 коментара: